Search This Blog

Pages

Sunday, July 02, 2006

O stire banala din Bucuresti.

In ziarul Atac din Bucuresti se publica stirea de mai jos, aflam -fara surprindere- ca Gigi Becali cumpara un palat din Bucuresti si cumpara odata cu el o adresa. Aleea Alexandru nr. 1. Adresa se pare ca are semnificatie electorala, Gigi si-a propus sa fie presedintele Romaniei. Veti descoperi in articolul de mai jos atat umorul individului, "jemanfutismul" lui, cat si veleitatile lui politice.
Curios, individul incepe sa-mi fie simpatic. Intr-adevar reprezinta Romania, asa cum este ea. Din punctul meu de vedere n-are decat sa fie presedinte, daca romanii il vor. Caci o tara democrata are si presedintele si primul ministru si politicienii pe care ii merita...
Pe de alta parte, cu ce era mai bun proprietarul de drept al casei, magnatul Auxschmidt?
Primise averea lui de la Dumnezeu direct? Sau fusese abil, smecher si lipsit de scrupule, ca orice individ care sta in spatele unei mari averi?
In concluzie: ce mi-e Auxscmidt, ce mi-e Becali!



Gigi Becali si-a mai cumparat un palat

Autor: A NICUSOR NICULAE (Postat la 30-06-2006)
nicusor.niculae@atac-0nline.ro

7 milioane de dolari.

Atat a platit Gigi Becali pentru vila de patrimoniu, din centrul Capitalei, pe care a cumparat-o miercuri. Casa este situata pe Aleea Alexandru numarul 1 si tocmai acest lucru l-a convins pe finantatorul Stelei sa scoata bani din contul personal.

„Am vrut sa trag asa, o aroganta, partidului PD, caci e langa mine si sunt mai puternic decat partidul PD, pentru ca palatul arata mai tare decat Palatul Modrogan. Nu zic numai de suprafat a construita de 3.000 de metri patrati si de curte, care are 3.200 de metri patrati, dar m-a atras placuta de la intrare. Are numarul 1. Daca era 2, n-o luam. Unu, eu trebuie sa fiu unu intotdeauna“.

Vila a fost a industriasului interbelic Max Auxschmidt, principalul sponsor al regelui Carol al II-lea si al principalelor partide politice. Ulterior, a intrat in administrarea RAPPS si a devenit ambasada pentru Argentina. Apropiatii l-au sfatuit pe Gigi Becali ca, inainte de inceperea renova rilor, sa scoata microfoanele cu care a fost intesata vila. Noul proprietar spune ca va investi cel putin 500 - un milion de euro in reparatii si renovari, pentru ca, „tot ce a fost inainte poleit cu aur, va fi poleit cu aur, iar la sfarsit va fi chiar mai frumos decat inainte. Apoi, instalez aici Comandamentul si pentru partid, si pentru clubul Steaua“. Deja, mai multi muncitori au fost adusi sa faca noi amenajari in curte, iar ieri, noul proprietar a primit un musafir important. Viorel Hrebenciuc a plecat de la Parlament pentru a onora invitatia lui Gigi Becali de a-i vizita cea mai recenta „aroganta“.

No comments: